Navigation:: Αρχική arrow Υπέρυθρη Θέρμανση arrow Ευχαριστημένοι Πελάτες

Ευχαριστημένοι Πελάτες

Όπως κάνουν και στις μεγάλες Πολυεθνικές εταιρείες με τις διαφημίσεις τους, έτσι και μείς εδώ,  παραθέτουμε τις Αληθινές συνεντεύξεις από όσους Κεφαλλονίτες  εγκατέστησαν στα σπίτια τους την Υπέρυθρη Θέρμανση της REDWELL.

Όπως κάνουν και στις μεγάλες Πολυεθνικές εταιρείες με τις διαφημίσεις τους, έτσι και μείς εδώ,  παραθέτουμε τις Αληθινές συνεντεύξεις από όσους Κεφαλλονίτες  εγκατέστησαν στα σπίτια τους την Υπέρυθρη Θέρμανση της REDWELL.

Μόνο που εμείς πρέπει οπωσδήποτε να πούμε την Αλήθεια, διότι οι συνεντευξιαζόμενοι είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας και όχι μοντέλα!!! Και βεβαίως να πούμε και το πραγματικό κόστος κατανάλωσης και όχι να κοροϊδεύουμε τον κόσμο για να πουλήσουμε. Για να είστε σωστά ενημερωμένοι, ένα σπίτι που χρησιμοποιεί ολικά Ηλεκτρική Θέρμανση θα πληρώσει την κάθε Κιλοβατώρα που καταναλώνει με τουλάχιστον 0,14 €/KWh


Βασίλης Λουκάτος - Φωτογράφος : Όλοι γνωρίζουν ότι  ψάχνω πολύ ότι καταπιάνομαι  .  Με πολύ λίγη ισχύ σε Watt  θερμαίνω τον χώρο μου, έλυσα το πρόβλημα της υγρασίας  και περιμένω το λογαριασμό της ΔΕΗ για να συγκρίνω όσα μου είπε ο Κώστας για το θέμα της κατανάλωσης. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τη θέρμανση και από το after sale service!!


Κολλαϊτη Λίτσα - Γραφίστρια : Tο διαμέρισμα μου είναι καινούργιο, τα Redwell τα είχα δει και αισθητικά μου άρεσαν πάρα πολύ .  Ήταν η πιο οικονομική  λύση για θέρμανση και αποδείχτηκε και η πιο καλή ποιοτικά . Μάλιστα στο θερμαντικό σώμα του σαλονιού έχω φτιάξει η ίδια το θέμα που εκτυπώθηκε!! Πολλές φορές τα κλείνω γιατί έχει πολύ ζέστη και έτσι κάνω ακόμη περισσότερη οικονομία. Συστήνω άφοβα τα Redwell, γιατί και γώ έψαξα πολύ το θέμα και το ποια εταιρεία θα εμπιστευθώ.

Βαγγέλης Πολλάτος - Οβελιστήριο ο ΜΕΓΑΣ : Ακολούθησα τις οδηγίες που μου έδωσε ο Κώστας μετά την επιτόπια αυτοψία του χώρου που έκανε και το άφησα ανοικτό συνεχώς 5 ημέρες διότι είχαμε πάρα πολύ υγρασία. Παρόλο που προς το παρόν η μόνωση του σπιτιού δεν είναι καλή, ένιωσα την διαφορά αμέσως και ζεστάθηκα με μια πολύ γλυκιά ζέστη.  Στα δωμάτια που είχαμε το μεγάλο πρόβλημα της υγρασίας είδα με έκπληξη από τα ταβάνια να βγαίνει η υγρασία και κατάλαβα ότι πράγματι η Υπέρυθρη Θέρμανση βγάζει την υγρασία από τους τοίχους. Είμαι υπερευχαριστημένος και το συστήνω ανεπιφύλακτα.


Τριανταφυλλίδης Νίκος -  Οικοδόμος : Ζέστανα έναν χώρο 25 τετραγωνικά με 900 Watt.  Έχουμε καλή μόνωση και το διαμέρισμα είναι στο ισόγειο .Ακολούθησα τις οδηγίες του Κώστα και διαπίστωσα πώς το σπίτι πλέον είναι ζεστό, και κρατά την ζέστη. Όσοι έρχονται με ρωτούν γι' αυτό ( τους αρέσει πολύ και το θέμα που εκτυπώσαμε).Ήδη, σε έναν μήνα μείωσα τις ώρες λειτουργίας και  ζεσταίνομαι πολύ καλά. Για τον επόμενο χειμώνα σκέφτομαι να βάλω σε όλο το σπίτι Υπέρυθρες Redwell.

Χιόνη Ελένη (Kefalonia Press) : Πολύ γλυκιά ζέστη.  Απίστευτο  που 1.100 Watt θερμαίνουν έναν χώρο 35 τετραγωνικών  με κακή μόνωση.  Βέβαια στα κρύα τα μεγάλα άναψαν το βράδυ τη σόμπα πετρελαίου άλλα όπως είπε και ο Κώστας  για πλήρη κάλυψη και τον χειμώνα ήθελα άλλα 1.100  Watt. Από 10 € που ήθελα πέρσι για θέρμανση τώρα ζεσταίνομαι πιο όμορφα με 1€!!! Ακόμα και ο αδελφός μου που είναι Ηλεκτρολόγος δεν το πίστευε ότι 1.100 watt θα ζεστάνουν το συγκεκριμένο χώρο και αφού έκανε τις μετρήσεις του  και ένοιωσε τη ζέστη μου είπε ότι πράγματι ζεσταίνεσαι με 1.110 Watt!! Συστήνω τα Redwell ανεπιφύλακτα.


Αντρέας Κωνσταντάτος (Πλυντήρια Ιονίου) : Πολύ ευχαριστημένος.  Ήδη στο σπίτι μου που ετοιμάζω έχω καταλήξει ότι θα τοποθετηθούν Redwell.  Ψάχνοντας στο internet και επειδή εμπιστεύομαι τον Κώστα, δεν βρήκα άλλο σύστημα υπέρυθρης με τόσες απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Καψάλης Χρήστος : Εξαιρετικό προϊόν .  Ο τοίχος πίσω από εκεί που είναι τοποθετημένο το πάνελ ζεσταίνεται και επειδή εκεί έχω το γραφείο μου το νιώθω και μου φαίνεται απίστευτο.  Το σημαντικό όμως είναι πως η μητέρα μου που έχει σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα αισθάνεται πολύ καλύτερα και διαπιστώνω πως παράγει μια γλυκιά ζέστη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τη Θέρμανση και από το Φωτοβολταϊκό που βάλαμε με τον Κώστα στη στέγη. Και στα φωτοβολταϊκά και στην Υπέρυθρη Θέρμανση  έχουμε εξαιρετικές επιδόσεις.

Ωκεανίς Τζιβρά : Στο παιδικό δωμάτιο είχαμε τεράστιο πρόβλημα υγρασίας.  Τα ρούχα στην ντουλάπα ήταν σχεδόν βρεγμένα.  Λόγω και της φιλίας μας με την Ελένη και  τον Κώστα, εμπιστευτήκαμε τον Κώστα και  το αποτέλεσμα είναι απίστευτο.  Στέγνωσαν τα ρούχα σε μεγάλο βαθμό και τα παιδιά πλέον δεν κρυώνουν, μιας και στην πολυκατοικία κάνουν οικονομία και ανάβουν λίγες ώρες το καλοριφέρ.  Με 600 Watt και νυχτερινό τιμολόγιο δεν το κλείνω σχεδόν καθόλου, αφού σε 4 μήνες θα πληρώσω το πολύ  50 € !! Στο σπίτι που θα φτιάξω θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά η Θέρμανση θα είναι μόνο με Υπέρυθρες Redwell !!

Πρέντζας Κωνσταντίνος

Αντιπρόσωπος Redwell Υπέρυθρης Θέρμανσης Κεφαλλονιάς

texnikos-asfaleias-kefalonia